Riool ontstoppen Amersfoort

Een riolering hoort een leven lang mee te gaan. Dit betekent dat het regelmatig goed onderhouden moet worden. Het oplossen van verstoppingen hoort bij dit onderhoud. Heeft u toevallig last van een geblokkeerd riool? Mogen wij uw riool ontstoppen in Amersfoort? Onze enthousiaste expert komt graag voor u in actie. Met de juiste middelen en kennis is uw Amersfoortse riool binnen een dag weer schoon!

Riool ontstoppen Amersfoort: hoe werkt het?

Als u een expert inschakelt, wilt u natuurlijk graag weten waar u aan toe bent. In dit korte stappenplan leggen we daarom graag uit wat u kunt verwachten.

  1. Onze vakman komt langs met een goed uitgeruste servicewagen.
  2. Hij onderzoekt uw probleem. Wat is er geblokkeerd geraakt en waardoor?
  3. Met een frees of hogedrukreiniger ontstopt hij uw riool op vakkundige wijze.
  4. Gaat het om een wc? Mogelijk moet deze eerst gedemonteerd worden.
  5. Is de blokkade te hardnekkig? Er kan dan sprake zijn van een ernstiger rioolprobleem. Onze vakman bespreekt de mogelijkheden van een uitgebreide inspectie met u.
  6. Is de blokkade verwijderd? Onze vakman ruimt alles netjes op voor hij vertrekt.
  7. U kunt afrekenen met PIN.

Riolering ontstoppen in Amersfoort: wat gebeurt er bij een ernstiger probleem?

Bij een ernstiger rioolprobleem moet u aan het volgende denken: wortelgroei in uw leidingen, leidingbreuken en/of verzakking van uw riolering. Door dit soort problemen kunnen alle afgevoerde resten geblokkeerd raken, bijvoorbeeld tussen de leidingen. Problemen van deze aard kunnen alleen worden vastgesteld door middel van inspectie. Onze vakman kan deze op drie manieren uitvoeren, al dan niet gecombineerd:

  • Inspectie met rioolcamera
  • Inspectie met rookgenerator (bijv. bij stankoverlast)
  • Visuele inspectie (de vakman onderzoekt de leidingen waar hij zelf bij kan)
Neemt onze expert inderdaad een probleem waar? Dan stelt hij een plan van aanpak op waarin hij de nodige werkzaamheden beschrijft. Deze gaan uiteraard verder dan een eenmalige ontstopping: het probleem moet immers bij de kern worden aangepakt. Gaat u akkoord met zijn plan en de bijbehorende kosten, dan kan de specialist aan de oplossing - bijvoorbeeld het riolering ontstoppen in Amersfoort - gaan werken.

Kosten riool ontstoppen Amersfoort

De kosten voor het riool ontstoppen in Amersfoort weten? Niet alle verstoppingen zijn even makkelijk op te lossen. Zeker niet als er een ernstiger rioolprobleem bij betrokken is. Onze specialist baseert de kosten op de aard van de werkzaamheden en op de tijd die nodig is om het probleem te verhelpen. Deze factoren kunnen per locatie en per situatie verschillen.

Wilt u toch alvast een prijsopgave? Dan mag u ons altijd even bellen. Onze specialist kan u mogelijk al een prijs bij benadering verschaffen.

Riool ontstopping in Amersfoort nodig? Bel onze Amersfoortse expert!

Zit u met de handen in het haar omdat uw riolering geblokkeerd is? Niet nodig. Een riool ontstoppen kan zonder zorgen als u het werk aan onze riooldeskundige overlaat. Ook voor andere werkzaamheden kunt u op hem rekenen: u krijgt altijd een oplossing aangeboden! Bel ons nu voor een afspraak of als u nog verdere vragen heeft. Ontstoppingsbedrijf Amersfoort staat u graag te woord.

Riool ontstoppen Amersfoort?

Wij staan 24/7 voor u klaar!